(Si vols participar a les activitats de la Jornada, cal reservar plaça en cada activitat a través d’aquest enllaç (les places són limitades): Inscripcions!)

Hola!

Divendres 20 de març de 2020 celebrem la II Jornada de la Felicitat! Vols compartir-la amb nosaltres?

A continuació trobaràs tota la informació, el cartell amb tota la programació (totes les activitats són gratuïtes) i l’enllaç per reservar plaça a les diferents activitats !!

Jornada Felicitat_Noemí Carrera Estudi

Què és el Día Internacional de la Felicitat?

Des de 2013, les Nacions Unides han celebrat el Día Internacional de la Felicitat (20 de març) com reconeixement del important paper que té la felicitat en la vida de les persones de tot el mon. En 2015, les Nacions Unides van publicar els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible que pretenen posar fi a la pobresa, reduir la desigualtat i protegir el nostre planeta, tres aspectes primordials que contribueixen a garantir el benestar i la felicitat.

Em sento molt feliç de compartir aquesta jornada amb dos grans professionals, la Imma Brusi i en Juan M. Justícia. Gràcies!!!!

Si vols participar a les activitats, cal reservar plaça en cada activitat a través d’aquest enllaç (les places són limitades): Inscripcions

Fins divendres 20 de març!!! Una abraçada!