«Creixement personal a través del moviment» (Biodansa) amb Noemí Carrera (Girona)

Comparteixo amb tot el que passi per aquesta pàgina els testimonis que m’han fet arribar algunes de les persones que han participat al grup setmanal de creixement personal a través del moviment (biodansa) (per temes de confidencialitat comparteixo només el nom d’una persona):

txell costa

«La meva ment descansa i el cos mitjançant la música recupera moviments oblidats, em sento lliure i expandida…és reconfortant i sanadora»

«També he aprés a deixar-me anar i deixar que les coses arribin en comptes de buscar-les o perseguir-les. És un treball subtil i intens alhora. Des del benestar i la integració, sense haver de patir»

«He après a gaudir de parar i de la lentitud»

«Llibertat, autoconeixement, emoció, complicitat, fluïdesa, creixement…»

«Trobar-se i observar-se a un mateix sense judici per poder connectar amb els altres des de la llibertat de l’essència»

«Evolución, crecimiento interior a través de la unión entre la música y el movimiento consentido y con sentido (no baile). Experimentas la sensación de liberación de emociones de una manera controlada y puedes revivir sentimientos que quizás se habían perdido a lo largo del paso de los años y han quedado aletargados.

«És el camí de l’autoconeixement i una porta cap a la llibertat emocional. És l’antídot per la tristesa i la pràctica perfecte pel desenvolupament de l’autoestima i l’amor universal. És el camí per viure amb naturalitat i amb plena consciència»

T’ha agradat el que has llegit, vols que estem en contacte? Subscriu-te al meu butlletí. Fes clic aquí!

hola@noemicarrera.com – 651041577