Quina és la teva situació?

– Vull relaxar cos i ment, conèixer-me millor i incorporar canvis en el meu dia a dia

– Vull informar-me del curs setmanal de «Desenvolupament Personal en Moviment» (Biodanza)

– Vull fer una classe de prova gratuïta

Som un Centre Educatiu o Entitat i volem organitzar un curs de Lideratge personal, Educació Emocional, etc.

– Sóc Mare o estic Embarassada i vull informació sobre els Serveis que ofereixes des de l’Estudi

SONY DSC

Hola, sóc Noemí Carrera. 

Sóc la fundadora de l’Estudi de Moviment i Creixement a Sant Feliu de Guíxols, on treballem un equip multidisciplinari de professionals (Coaching, Teràpia Psicològica Sistèmica, Mindfulness, Educació Emocional, etc.)

Em dedico al «Desenvolupament Personal en Moviment» (Biodansa).

És un mètode que et permet relaxar-te, descansar la ment, baixar el ritme, conèixer-te millor, descobrir com t’agrada viure la vida, cuidar la teva autoestima i les relacions amb els altres … amb un treball vivencial a través del moviment i de la música.

Resultado de imagen de icono información En observació a les recomanacions de les autoritats en relació a la situació amb el Coronavirus, he decidit ajornar totes les activitats programades pel mes de març (inclosa la Jornada de la Felicitat del 20 de març) dintre i fora del Noemí Carrera, Estudi de Moviment i Creixement per a contribuir a evitar que s’estenguin els contagis i es saturin els centres hospitalaris.

Us mantindré informats/des de les noves dates! Moltes gràcies per la comprensió! Una abraçada i fins aviat! Noemí 

Beneficis

* Podràs desconnectar del cap i ser tu mateix(a), amb més espontaneïtat i llibertat

* Podràs deixa’t anar i alliberar moviments bloquejats per a sentir-te més vital, autèntic(a) i segur(a)

Aprendràs a viure el moment present amb intensitat i consciència

* Milloraràs la teva gestió emocional i les teves relacions personals

* Coneixeràs la teva millor versió de tu mateix/a a través del moviment 

Si vols més informació sobre com apuntar-te a les classes setmanals o què fer per a fer una classe gratuita de prova, visita aquest enllaç. També pots consultar els tallers de cap de setmana!!!!

 

Tens alguna pregunta? Envia’m un Whatsapp

 

També dono suport a Mares i Embarassades i les seves parelles a l’Espai Nadó, conscient de la importància de les experiències que es viuen a la Infància en la etapa adulta (Suport al Desenvolupament Integral de la Personal des del Naixement).

         Subscriu-te a la meva newsletter

Col·laboracions

Consulta l’agenda d’activitats!

Descobreix el centre a Sant Feliu de Guíxols!

——————————–

«Quan nosaltres canviem, canvia el nostre voltant. Estic firmament convençuda que la llavor del canvi social en el món està en cadascú de nosaltres»

niños

 

Fes clic per a inscriure’t al curs setmanal de «Desenvolupament Personal en Moviment» o a una classe de prova de gratuïta!

 

txell costa

AVIS LEGAL
Aquesta web i el domini noemicarrerabiodansa.com i noemicarrera.com pertanyen a Noemí Carrera Garrido amb NIF 53525454S, amb domicili al carrer Hospital, 3, entl. de Sant Feliu de Guíxols.
El meu telèfon és 651041577 i el meu e-mail és hola@noemicarrera.com.

PRIVACITAT

Si et subscrius al meu butlletí, la teva informació personal passarà a formar part de la meva base de dades de clients per a facilitar els meus serveis, així com per enviar-te informació sobre properes activitats i promocions del teu interès en compliment amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la LSSICE 34/2002, de 11 de Juliol, de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic. Si així ho desitges pots accedir, rectificar, cancel·lar o oposar-te a les teves dades personals directament en el carrer Hospital, 3, entl. De Sant Feliu de Guíxols o per correu electrònic: hola@noemicarrera.com