Avui t’explico la història d’en Marc.

Els nens no ploren li havien dit a en Marc de petit…

Desprès de la crisis dels 40, Marc es va plantejar que volia viure la vida d’un altra manera.

Marc és un de tants homes que volen viure el seu “ser home” d’una altra manera.

Les emocions i els sentiments no són exclusius de les dones. El que ens passa per dintre influeix en el nostre dia a dia, en les nostres relacions, en la nostra salut, en com vivim la vida…a dones i homes.

Marc volia conèixer-se, havia passat molt de temps sense escoltar-se. De petit li havien dit que havia d’estudiar, treure’s la carrera i aconseguir una bona feina.

Mai li havien parlat del que significava realment ser feliç.

I això és el que va fer en Marc, estudiar i aconseguir una bona feina, però no li omplia gens…i tractava de compensar-ho amb altres coses (sortides, viatges, esport,…), però el seu dia a dia era gris, es deixava portar per la inèrcia.

Fins que un dia, desprès de molt de temps tancat en ell mateix, es va adonar que no podia continuar així, que no volia continuar així.

La seva germana li va parlar de la biodansa. Va passar un any fins que va venir a provar.

Li va sorprendre tot. Al principi li feia por el no poder controlar les emocions, la música era molt maca i, de sobte, de vegades, li movia per dintre coses ben amagadetes. No estava acostumat. Això d’anar a poc a poc, de no fer i sentir, d’escoltar el cos, de sortir de la ment…era tot molt nou.

Diu que la biodansa li està ajudant a conèixer a en Marc de veritat, a treure’s mascares, a confiar més en les altres persones i a saber el que realment vol a la vida.

Se sent més tranquil i viu el seu dia a dia amb una il·lusió renovada. Diu que ha iniciat un viatge cap a ell mateix, cap a una nova manera de ser home en aquest segle XXI.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s