…i de vegades un dubte, té por, sent alegria, torna a dubtar, s’il·lusiona i sent en el seu interior que ha agafat la direcció correcta. Tot això també es ve reflectit en el nostre moviment, en com avancem per la vida, en com ens movem entre la marabunta, en com ens movem sols, si mirem a dalt, si mirem als peus…tantes coses que pot dir el nostre moviment sobre nosaltres. Et faig una proposta, fixa’t en com camines pel Caminar-para-relajarsecarrer, si vas ràpid, lent, cap a on mires, com portes l’esquena, el cap, els braços, si «respires» o vas aguantant la respiració, si mires a la gent que et creues o esquives la mirada o encara pitjor si vas mirant el mòbil… Desprès, pensa en què coses podries canviar per a caminar d’una manera més natural i relaxada. Petits canvis per a millorar el teu benestar i per a viure amb més consciència.

Foto: extreta de la pàgina web mejorconsalud.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s