No teniu la sensació que, de vegades, tot va massa ràpid? Si ens deixem arrossegar, vivim en un constant anar i tornar, fent, fent, fent…però, en el fons, desitgem aturar-nos i no sabem com…o això ens diem a nosaltres mateixos, l’excusa perfecta. De vegades és difícil fer aquest petit moviment, aquest petit pas, aquest petit canvi que podria portar a molts més. Arriba la nit i estem cansats, amb ganes de foto tortugadesconnectar…i moltes vegades amb la sensació de no haver estant fent allò que realment volien ni invertint el temps en el que realment ens fa sentir bé. Donem-nos temps, donem-nos permís, donem-nos espai perquè la ment pugui descansar, siguem pacients amb nosaltres mateixos i tot arribarà si ja estem en el camí. Perquè serà que últimament el meu fill dibuixa tantes tortugues?

Fotografia de la pàgina http://mascotas20.com/cuidar-tortuga-tierra/

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s