La nostra historia personal ens marca. Al llarg de la nostra vida ens hem creat mascares que ens han ajudat a “sobreviure”. No obstant, més tard o més d’hora, arriba un moment que aquestes màscares deixen de servir-nos, el nostre ser autèntic porta massa temps amagadet i vol expressar-se en tota la seva plenitud.

El procés de treure’s màscares normalment porta remoguda…Anar deixant darrera maneres d’actuar, idees, creences…fins i tot persones. Tot porta el seu temps. Tot arriba en el moment adequat. La vida et donarà pistes…perquè ja no ho suportaràs més i passaràs a l’acció, faràs un primer pas!

Aquestes màscares que un dia et van servir ara no fan més que ofegar-te. Potser t’has tancat en tu mateix(a), potser et sents sol(a), lluny de la gent, com si no hagués una verdadera connexió, ni amb tu mateix ni amb els altres…sents que hi ha alguna cosa que podria anar millor. Potser fins i tot et van fer mal en el passat, vas patir i encara et costa més treure’t la màscara i tornar a confiar…Des de dins nostre, però, hi ha un anhel de trobada amb l’altre, que fa de mirall nostre. L’altre ens ajuda a descobrir-nos, a recórrer aquest camí cap a un(a) mateix(a). Amb l’altre compartint la vida.

Perquè estem aquí no per suportar la vida, no per sobreviure, sinó per a viure cada instant que la vida ens porti amb consciència i des del que realment som i volem, sense exigències, comparacions, vergonyes ni retrets, confiant sempre en la nostra força interior (i reconeixent la nostra vulnerabilitat) i recolzant-nos en la meravellosa xarxa de persones que tenim o que puguem arribar a tenir si tornem a confiar i ens anem obrint…

Per mi tot aquest procés ha sigut més fàcil i fluid de la mà de la biodansa. Les màscares han anat caient… La biodansa em nodreix emocionalment i em facilita baixar al cos i escoltar-lo sense rotllos mentals i així em permet desbloquejar emocions bloquejades, des del moviment i amb l’ajuda de la música, per a que puguin anar caient les màscares i cada vegada pugui ser més jo…


 

  • Si t’ha agradat i vols continuar rebent textos com aquest, subscriu-te al meu butlletí fent clic en aquest enllaç i estarem en contacte! Si ja estàs a la meva base de dades no cal que tornis a subscriure-te. Fins aviat!

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s