Avui t’explico la historia de la Lourdes.

Després de tota una vida dedicada a la seva família i a la feina, havia arribat el moment en el que la Lourdes tenia més temps per a ella.

Tenia les coses clares. Havia viscut una vida molt marcada per una cultura patriarcal que l’havia bloquejat com a dona de moltes maneres.

Volia alliberar-se, relaxar-se, ser ella mateixa, gaudir de la vida sense culpes, connectar amb el seu cos i els seus sentiments i deixar-se anar amb l’ajuda de la música i del moviment.

Em diu que durant la classe de biodansa (i desprès) podia oblidar-se de l’afora i concentrar-se en el que porta dins seu i que no se sentia jutjada.

La Biodansa l’ajuda a conèixer-se millor i a identificar què li passa, a gestionar millor les seves emocions i a adonar-se de perquè reacciona com reacciona amb segons quina gent.

Diu que ara és més pacient i que ha baixat el ritme i fa allò que realment li ve de gust fer, sense necessitat de complir expectatives d’altres. Demana el que necessita i no espera a que les coses passin…ha agafat els regnes de la seva vida.

La biodansa ha sigut tot una descoberta per a la Lourdes.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s