Hi ha moments a la vida que les coses no van tant bé com potser ens agradaria. Potser portem arrossegant coses de fa molt…potser ens sentim dintre d’una inèrcia que ens atrapa. Et pots sentir agobiada, estressada, esgotada, bloquejada, contracturada, …o fins i tot pots arribar a tenir crisis d’ansietat si es fa crònic. El cos ens parla, l’escoltem?

 
Per poder escoltar-lo, cal baixar el ritme i acceptar la situació present, sentir-la, amb totes les emocions i sentiments que comporta, per poder arribar a fer petits grans canvis (sempre hi ha algun marge de maniobra) que ens portin cap a la calma i al benestar. Però no podem passar de 0 a 100 en un moment…Tot necessita el seu temps. És un procés.

 
Som cap, cor i instint, però, en general, hem sigut educades per escoltar només el cap, pel que hem de fer, pel “que està bé”. És urgent desconnectar una mica del cap per poder sentir, per escoltar el cos, per escoltar el cor…Quan sobrevé una crisis, tenim la gran oportunitat d’aprofitar-la, aturar-nos i començar a sentir i investigar on estem i cap a on volem anar a la vida. Els moments difícils ens ajuden a mobilitzar-nos.

 
La meva gran crisis personal va començar quan em vaig convertir en mare. Es va destapar la capsa de Pandora. Miro enrere i tot i que el procés va ser una mica difícil en alguns moments, dono gràcies ara, per difícil que pugui semblar quan t’ho estàs passant malament, perquè això m’ha portat fins a on estic avui.

 
I no és que jo sigui especial, que sí, que també ho soc!, tothom som especials i únics i tenim la clau dins nostre per trobar allò que ens fa sentir bé, com volem viure el dia a dia, què volem fer, amb qui volem estar. La vida és una constant de canvi, de moments de crisis quotidianes i alegries…Visquem plenament tots els moments, no passem per la vida de puntetes!


  • Si t’ha agradat i vols continuar rebent textos com aquest, subscriu-te al meu butlletí fent clic en aquest enllaç i estarem en contacte! Fins aviat!

 

  • Per si és del teu interès, pots consultar la meva agenda d’estiu (al «Noemí Carrera, Estudi de moviment i creixement»). Més informació, fes clic aquí

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s