Ahir parlava amb varies noies del grup de biodansa sobre com ens carrega treballar davant de l’ordinador tantes hores, no només a nivell físic (ulls, esquena, cames, etc.) si no també a nivell social, trobem a faltar una interacció de veritat, més profunda amb l’altre, relacions de «cor a cor», més enllà de projectes, factures, comandes, missatges amb proveïdors…

De vegades això també ens passa en el nostre entorn més proper. Entrem en les rutines diàries, plannings i organitzacions i vivim pendents del rellotge, sense mirar-nos, corrents, sense temps per a parlar amb calma del que realment ens importa a la vida, sense la sensació de haver viscut el dia plenament quan te’n vas al llit, amb una barreja entre frustració i determinació de fer les coses de manera diferent al dia següent.

Tots i totes tenim (un petit o gran!) marge de maniobra, sigui quina sigui la nostra situació personal. Tant si vivim sols, en parella, amb fills, si tenim 30, 40, 50, 60, 70…anys.

L’acceleració i l’estrès no estan fora, estan dins nostre. Potser vivim sols o ja no tenim els fills a casa i tenim més del «famós temps per a nosaltres» (tot el temps a la nostra vida és per a nosaltres oi?), però quan hi ha una gran necessitat d’omplir aquest temps amb activitats, de vegades, ens parla d’algun tipus de neguit intern que no està sent escoltat.

El camí comença en nosaltres, en conèixer-nos, en re-trobar el nostre ritme, en escoltar-nos, en acollir-nos i mimar-nos. Donant aquells passos necessaris per a sentir-nos en pau (feliços), tractant de que encaixi el que pensem, sentim, diem i fem. Aquesta és per a mi una de les peces clau que conformen el puzzle de la felicitat. Una felicitat compartida amb la meva família i amb tots els que estimo, que cada vegada sou més, amb els que esteu a prop i els que esteu lluny.

 

Aquest cap de setmana us dono 2 excuses per a trobar-nos (alguns ja us heu inscrit!):

 1.Jornada «FELICITAT» – Divendres, 29, 18-21h (amb activitats gratuïtes) Encara queden algunes places! Cal inscripció: https://noemicarrera.com/felicitat/), encantada de compartir-la amb tots i totes vosaltres!

 2. Constel·lacions Familiars (des de la perspectiva quàntica), amb Juan M. Justícia. Dissabte 30 de març de 9-14h. Una oportunitat única per a trobar possibles solucions a dificultats que esteu vivint en aquest moment (personals, familiar, parella, feina,…) o situacions que es repeteixen a les vostres vides i voleu saber el perquè

Una abraçada dolça!

Noemí

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s