niños agua

Quan som petits/petites estem connectats amb el que realment sentim i volem i ens comportem amb gràcia i espontaneïtat.

És a mesura que anem creixent que perdem aquest contacte amb la nostra essència i necessitem crear-nos mascares o controlar-ho tot per a “protegir-nos”, per a sobreviure.

Les nostres pors, inseguretats i carències fan que, de vegades, ens quedem paralitzats, ens aïllem, ens entrin angoixes i presses per a aconseguir coses o persones o que ens quedem enganxats a situacions que no són bones per a nosaltres…

Aprofitem tot el que la vida ens posa davant per a conèixer-nos millor i créixer, per a millorar les nostres relacions amb les persones que estimem i per a sentir com volem viure el nostre dia a dia. Acceptant que la vida són pujades i baixades…que mai aconseguirem un estat zen etern, que mai s’acaba de fer treball personal i que això és lo maco també perquè tot aporta aprenentatges.

La bona notícia és que tot el que som es dins nostre, aquella espontaneïtat i alegria de quan érem nens també!!!! Totes les nostres potencialitats com a persona es poden desplegar sense pressa, sense expectatives…Només cal un context de “seguretat emocional” on tot això pugui passar, perquè poc a poc puguis anar retrobant-te am tu mateix/a.

————————————————————————–

Vols que ens veiem? T’explico on podem coincidir aquests dies. Truca’m si vols reservar plaça en alguna activitat (651041577) (tots els cartells a sota)

         Dijous 2 de maig, 18h – Biodansa per a persones afectades de fibromiàlgia i altres SCC, organitzat per l’ACAF, al CAP de l’Hospital de Palamós. Gratuït

         Divendres 3 de maig, 18-21.30h – “Treballar la paciència des del moviment”, Últim taller trimestral de Biodansa a l’Estudi

         Diss. 4/5, 11-13h – Taller: “Biodansa perinatal” (Embarassades)

         Dim. 14:30-16h – Maig i Juny – Curs de Biodansa – Universitat de Girona

         29 i 30 de Juny, “CURS INTENSIU DE BIODANSA” (Trobada d’Estiu “Biodanza Otra Mirada”) amb Vítor Lemelle, amb més de 30 anys d’experiència en la biodansa, i Noemí Carrera.

Fes clic aquí i consulta tota la informació sobre les Classes Setmanals de Biodansa si vols començar al maig o al setembre!!!

Si vols estar al dia de la meva agenda, pots inscriure’t a la meva newsletter fent clic aquí, gràcies!

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s